Sunati-ne! 021.255.21.83 (Luni-Vineri 8-16)

Despre uleiul de oregano

Despre uleiul de oreganoOregano este recunoscuta inca din antichitate ca fiind una dintre cele mai benefice plante pentru intreaga piele, avand multe beneficii. Uleiul de oregano este folosit pentru igiena bucala, dar si tratarea altor afectiuni, infectii, pentru tratarea ecrezemelor, ciupercilor, a candidei.

Proprietatile uleiului oregano

Uleiul de oregano are proprietati benefice, este un antiinfectios puternic, antiparazitar pentru intreaga locuinta, bactericid, fungicid, stimulant si tonic.

Mod de utilizare

Pentru tratarea rani superficiale, negi, iritatii de piele, micoze de pe piele se aplica 1-2 ori pe zona afectata. Ca ingregient cosmetic pentru tratarea infectiilor sau a ciupercii de pe scalp este necesar sa adaugati cateva picaturi direct in sampon sau in prepararea unei masti pentru scalp, acesta poate fi folosit si in gelul de dus.

Recomandarile de folosire a uleiului de oregano

Recomandarile de folosire a uleiului de oreganoUleiul de oregano este refomandat pentru a-l folosi la tratarea infectiilor pielii, a scalpului, a matretii, mancarimile scalpului, eczemei, ajuta la indepartarea negilor, a micoselor cutanate, ideal pentru igiena intima.


Comanda Ulei Oregano